Home

Welkom bij Local Heroes: Uw One Stop Hospitality shop!

Staff

Hospitality personeel

Personeel: Echte Local Heroes zijn de som van goede werving en selectie, training en motivatie. Ervaren horeca personeel inhuren was nooit zo voordelig!

Medewerkers Bediening

Personeel: Catering personeel, obers, serveersters en medewerkers bediening huurt u in bij horeca uitzendbureau Local Heroes. Met ons peper systeem is er altijd een Local Hero die past binnen uw budget en voldoet aan uw verwachtingen.

Barmedewerkers

Personeel: Ervaren barmedewerkers inhuren voor een feest of evenement? Horeca uitzendbureau De Local Heroes biedt uitkomst. Wij zenden ervaren barmedewerkers uit. Ook voor een complete bar of bar team voor uw feest of evenement kunt u bij uw Local Heroes terecht.

Keuken medewerkers

Personeel: Van afwasser tot sous-chef, de Local Heroes staan klaar om u te assisteren in uw keuken. dus keuken brigade inhuren? Horeca uitzendbureau local heroes is ook hier uw one stop hospitality shop!

Hostess / gastvrouw

Personeel: De hostess ontvangt uw gasten, heet hen welkom, maakt ze wegwijs op uw evenement. Onze hostesses zijn uiteraard vriendelijk, behulpzaam en gastvrij.

Garderobe personeel

Personeel: Wanneer u een event organiseert waarbij u veel gasten verwacht is het voor de doorstroom en de beleving van belang dat uw gasten snel en vriendelijk worden geholpen bij het ophangen van hun jassen. Onderdeel van een volledig catering team is ook het garderobe personeel, dus wij nemen deze taak graag van u over.

Promotie medewerkers

Personeel: In ons netwerk hebben wij vele spontane medewerkers, die met hun overtuigingskracht uw bezoekers kunnen enthousiasmeren. Zij zijn in staat uw product of dienst deskundig op de kaart te zetten.

Chefkok

Personeel: Een belangrijk onderdeel van het horeca team of catering team van Local Heroes zijn onze chefs. Wilt u een chef kok inhuren? De Local Heroes hebben meerdere professionele chefs binnen het netwerk. Ook voor lange termijnoplossingen denken de Local Heroes graag met u mee!

Partymanager

Personeel: Om uw evenement of party in goede banen te laten verlopen heeft u wellicht een van partymanagers nodig. Onze partymanager brengt alle verschillende partijen op de hoogte van de geplande taken en zorgt dat deze worden uitgevoerd.

Sommelier

Personeel: Eten gaat nog beter smaken wanneer er goede wijn bij geserveerd wordt. Wijn gaat weer nog beter smaken wanneer je weet waar het vandaan komt en hoe het gemaakt is. Een goede sommelier inhuren is dus een bijzonder goed idee.

Butler thuis

Personeel: Butlers kunt u natuurlijk inzetten om uw feest of evenement het gevoel of uitstraling te geven waarnaar u opzoek bent. zet thuis een butler in, zodat u gedurende uw verjaardag nergens meer naar om hoeft te kijken!

Catering

Party Catering

Catering: Uw Local Heroes hebben alle benodigdheden in huis, om te garanderen dat uw Feest of evenement een ongekend succes wordt. Schakel uw Local Heroes in en garandeer uzelf en uw gasten van een moment waarop verwachtingen worden overtroffen!

Buffet Diner

Catering: Het buffet diner de perfecte manier om vele gasten te voorzien van een heerlijk diner. Met een buffet diner kunnen al uw gasten in eigen tempo gebruik maken het buffet, waardoor er een zeer ontspannen sfeer ontstaat.

Walking diner / Fingerfood diner

Catering: Een Walking diner is een perfecte oplossing voor een ontspannen receptie of feest rond etenstijd. Gezellig socializen met vrienden familie of collega?s terwijl de hapjes en drankjes een voor een bij iedereen worden geserveerd. Kleine mooi opgemaakte bites, die in 8, 9 of 10 gangen worden geserveerd. Van voorgerechten, hoofdgerechten tot een dessert, zodat al dat lekkers bij elkaar een volledige maaltijd vertegenwoordigd.

Aan tafel dineren /Sit Down Diner

Catering: door uw Local Heroes is altijd een feestje. Geniet van een heerlijk diner bij u thuis, op kantoor, tijdens een bruiloft, of verzin zelf snel een goede gelegenheid om ons in te huren!

Barbecue

Catering: Uw Local Heroes zijn zeer ervaren in het verzorgen van barbecues. Wij pakken met veel plezier deze taak op. Bedenkt u een gelegenheid, wij cateren uw barbecue met veel plezier en een stalende glimlach!

Private Dining

Catering: Als u graag met uw gezelschap in discrete omgeving wilt genieten van een heerlijk menu, dan faciliteren de Local Heroes dat graag voor u. Heeft u al een locatie op het oog maar nog geen cateraar, dan vullen wij die rol graag in.

Chef aan huis

Catering: Wanneer u alle gemakken van thuis wilt hebben, maar zelf niet de hele dag in de keuken wilt staan, dan is de chef aan huis echt iets voor u. Onze chef maakt fantastische gangen klaar terwijl u gezellig en zorgeloos met uw gasten aan tafel zit.

Diner aan huis

Catering: Wilt u graag eens met familie vrienden collegas of de buren dineren met alle gemak en comfort van uw eigen huis, zonder de hele dag in de keuken te staan? De Local Heroes gaan graag de uitdaging aan om bij u thuis een onvergetelijk diner te verzorgen. Naast het inhuren van een chef en serveersters leveren wij indien nodig tafels, servies bestek en glaswerk.

Meeting lunch

Catering: Belangrijke meeting op kantoor? De Local Heroes Verzorgen een heerlijke lunch. We kunnen ook een volledige dag verzorgen. Met koffie, thee, patisserie, verse sappen en een gezellige borrel. Alles bij u op kantoor zodat alle medewerkers zich volledig verzorgd op de meeting kunnen focussen.

High Tea

Catering: High Tea bij u thuis, op het werk, lekker in het park of op een andere locatie. Het kan dankzij uw Local Heroes!

Lunches

Catering: Bel met de Local Heroes voor een heerlijk ontspannen lunch met vrienden kennissen en familie. Of voor een zakelijke lunch tijdens bijvoorbeeld een vergadering of teambuilding. Wij ontzorgen tijdens de voorbereiding en zorgen dat iedereen eerlijk en heerlijk van een fijne lunch geniet.

High wine

Catering: Liever een goed glas wijn in plaats van een kop thee? Dat hebben uw Local Heroes ook wel eens. Een High wine is de oplossing voor een gezellige namiddag vol heerlijke hapjes en lekkere drankjes.

Events

Feesten en evenementen

Evenementen:Vertrouw de planning, organisatie en productie van een event aan uw Local Heroes toe en verzeker uzelf ervan dat deelnemers een onvergetelijk gevoel aan uw event overhouden. Wij spannen ons in, om ervoor te zorgen dat uw deelnemers die speciale glimlach krijgen, die zich alleen laat zien wanneer (h)eerlijk eten, goede entertainment, passende inhoud, toegewijde planning en ouderwets goede service elkaar ontmoeten.

Receptie

Evenementen: Wat de feestelijke gebeurtenis ook is, de Local Heroes zorgen voor een feestelijke receptie.

Borrel / Cocktail Party

Evenementen: Borrels of Cocktail Party's zijn een geweldige manier om een feestelijke gebeurtenis te vieren. De Local Heroes krijgen hiervan in ieder geval een glimach op hun gezicht. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u die ook krijgt!

Bedrijfsfeest

Evenementen: Uw Local Heroes snappen dat deelnemers aan een bedrijfsfeest een gevoel moeten overhouden waar ze nog lang met een glimlach aan terugdenken. We begrijpen ook dat u zelf druk genoeg bent met uw eigen bedrijf. Waardoor uw tijd beperkt is om zelf een bedrijfsfeest te verzorgen. Wij zetten alles op alles om zowel u als al uw gasten en deelnemers aan het bedrijfsfeest een glimlach te bezorgen.

Evenement

Evenementen: Vertrouw de planning, organisatie en productie van een event aan uw Local Heroes toe en verzeker uzelf ervan dat deelnemers een onvergetelijk gevoel aan uw event overhouden. de Local Heroes zorgen ervoor dat uw deelnemers die speciale glimlach krijgen, die zich alleen laat zien wanneer (h)eerlijk eten, goede entertainment, passende inhoud, toegewijde planning en ouderwets goede service elkaar ontmoeten.

Trouwerij trouwfeest

Evenementen: De mooiste dag van uw leven vraagt om het mooiste feest van uw leven. Uw Local Heroes beschouwen het als een voorrecht om hier deel van uit te maken. Een huwelijksfeest vraagt om bijzondere aandacht. Wij gaan daarom graag het gesprek met u aan om met u al uw wensen door te nemen.

Evenement planning

Evenementen: Gebruik ook het netwerk van Local Heroes om uw event tot een succes te maken. Huur een Event Planner in bij Local Heroes en ontzorg uzelf voor, tijdens en na afloop van een evenement.

Bedrijfsevenement

Evenementen: Uw Local Heroes snappen de belangen van een bedrijfsevenement en begrijpen dat u zelf druk genoeg bent. Wij zetten alles op alles om zowel u als al uw gasten en deelnemers aan het bedrijfsevenement een glimlach te bezorgen.

Jubileum

Evenementen: Een jubileum is een herdenking van een speciale gebeurtenis en dat mag gevierd worden. De Local Heroes helpen u graag met de organisatie.

Verjaardagsfeest

Evenementen: Verjaardagen zijn er om gevierd te worden. Dat vinden de Local Heroes in ieder geval. Geen tijd om een feest te organiseren is geen excuus. Nodig de gasten uit en jouw Local Heroes zorgen voor de rest!

Afscheidsfeest

Evenementen: Afscheid nemen leuk maken kunnen zelfs de Local Heroes niet. Een afscheid onvergetelijk maken, dat zien wij als onze missie!

Wijnproeverij / Wijnquiz

Evenementen: Wijn drinken is op zich al een feest, maar wanneer uw wijnkennis op de proef wordt gesteld door onze sommelier, dan wordt het ineens een serieuze zaak. Laat u verrassen door de kennis van uw gasten en leer weer wat meer over de herkomst, productie en verschillende soorten druiven.