Barbecue

De Local Heroes barbecueën wat af. En dit doen zij ook graag voor u. De Local Heroes kunnen de gehele organisatie van uw barbecue uit handen nemen. De Local Heroes denken graag met u mee over de invulling ervan.

Klik hier voor onze voordelige barbecue aanbiedingenWelkomstdrankje 
Om uw gasten te verwelkomen bij uw barbecue kan er bijvoorbeeld met een lekker glaasje champagne worden begonnen. 
 
Aankleding Had u al aan de aankleding gedacht? Wij kunnen u wellicht op wat leuke ideeën brengen, zodat uw evenement de uitstraling krijgt die u voor ogen heeft.
 
Vegetariërs Zijn tijdens de barbeque vaak een ondergeschoven kindje. Maar niet bij de barbecues van de Local Heroes! Er kan speciaal voor deze groep een apart menu worden samengesteld. 
 
Diëten, allergieën, culturele achtergrond en levensovertuigingen Meldt ons tijdig de speciale wensen van uw genodigden en de Local Heroes denken mee over een geschikte oplossing.    
Drankbuffet Een lekker drankje mag natuurlijk niet ontbreken. Om al uw gasten van een drankje te voorzien richten de Local Heroes een drankbuffet met een ruime keuze in. 

BBQ Heroes De BBQ Heroes dragen zorg voor de perfecte barbecue. Gedurende uw barbecue grillen zij voor u en uw gasten de mooiste stukken vlees en andere specialiteiten.

Hygiëne Om de hygiëne te waarborgen volgen wij de richtlijnen van de HACCP voor catering.
 
Veiligheid Wij heten dan wel 'Local Heroes', maar weten als geen ander dat veiligheid gewaarborgd wordt met goede planning en slimme oplossingen. In plaats van de held uit te hangen wanneer het mis ging.  

Nazorg De Heroes ruimen alles netjes op. Zodat u de tijd heeft voor de laatste collega's, vrienden en familie.