Buffetdiner

Tijdens een receptie, brunch of cocktailparty kunnen de Local Heroes een heerlijk buffetdiner verzorgen. Het is soms handig om voor een buffetdiner te kiezen, zeker wanneer er veel mensen op uw feest aanwezig zijn. Zo kan iedere gast in eigen tempo van het buffet gebruik maken. Door de grote variatie op de buffettafel is er genoeg keuze voor iedereen. Gedurende het buffet hebben uw gasten de mogelijkheid om zich te mengen tussen de andere genodigden: ideaal voor receptie en netwerkborrels. 

klik hier voor een overzicht van onze voordelige buffet aanbiedingen! 

Hieronder beschrijven wij in het kort hoe wij de taken van de Local Heroes zien. 
 
Binnenkomst De Local Heroes heten uw gasten welkom en eventueel vragen de genodigden het gastenboek te tekenen. 
 
Garderobe Daarna zullen zij de jassen van de genodigden aannemen en hen voor een welkomstdrankje naar de ontvangstruimte doorverwijzen.
 
Tafels en stoelen Voor het buffetdiner moet u altijd rekening houden met gasten die mogelijk slecht ter been zijn. Mocht dat bij uw evenement het geval zijn, laat het ons weten. Dan regelen wij tafels en stoelen. 
 
Servies Local Heroes dekt de buffettafel met linnen, borden, bestek, glazen, chafing dishes (warmhoudbakken) en servetten.
 
Speciale wensen Heeft u of één van uw gasten voor het eten speciale wensen? Denk aan diëten, allergieën, culturele achtergrond of levensovertuiging? Laat het de chef weten. 
 
De buffettafel De buffettafel zal door de Local Heroes netjes worden bijgehouden.      
 
Koffie & thee Na afloop van het diner kunnen de Local Heroes koffie en thee serveren. Of er kan voor gekozen worden om na het buffet een tafel met patisserie op te dekken. Waar uw gasten ook terecht kunnen voor een kopje koffie of thee.  
 
Clean exit De Heroes ruimen alles op. Zodat alleen de foto's en de glimlach op uw gezicht getuigen van een geslaagde avond.