Diner aan huis

Uit eten gaan is een aangename manier om, zonder al te veel gedoe, met een gezelschap een gezellige avond te beleven. Het betalen van de restaurantrekening van een grote groep is al snel een stuk minder prettig. Ga eens gezellig thuis uit eten en geniet met uw familie, vrienden, kennissen en collega’s van een uitgebreid diner. Gewoon, ongedwongen, in uw vertrouwde omgeving.
Ideaal voor een housewarming party of andere feestelijke gebeurtenis. Laat mensen in de privésfeer van uw eigen woning genieten van een heerlijk diner. Uw Local Heroes komen langs, indien nodig met dinertafel, servies en al. Onze chef verzorgt een verrukelijk diner, met passende wijn & spijscombinatie. Een medewerker bediening zorgt er ondertussen voor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

Na een geslaagde avond ruimen uw Local Heroes alles op. Zodat u de volgende dag niet het gevoel hebt dat u ergens in een horecagelegenheid in slaap bent gevallen. En u weer gewoon, lekker thuis, van uw eigen woning kunt genieten.


Welkomstdrankje 
Bezorg uw gasten een warm onthaal met een cocktail of een lekker glas bubbels.

Canapé / amuse De voorpret is de helft van de lol, dus verhoog de sfeer met een amuse. Of wacht, met alvast een lekker hapje, tot alle gasten er zijn. 

Dinertafel Meer gasten uitgenodigd dan er aan tafel passen? Wij komen langs met een dinertafel op maat.

Dinerstoelen De dinertafel is uit te breiden met passende stoelen.

Servies Local Heroes dekt de dinertafel met linnen, borden, bestek, glazen en servetten.

Driegangendiner Eerlijk genieten met een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Onze chef kookt met de seizoenen mee en waar mogelijk lokaal.

Viergangendiner Eerlijk genieten van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. Onze chef kookt met de seizoenen mee en waar mogelijk lokaal.

Kaasbuffet Natafelen vinden wij erg gezellig. Maar na een uitgebreid diner gezellig met mensen die u tijdens het eten nog niet gesproken hebt, genieten van een kaasbuffet, is misschien nog wel beter. 

Wijnarrangement Onze sommelier bedenkt een passende wijn bij elk gerecht. Al vanaf 10 Euro per fles.

Wijnquiz Laat gasten blind proeven en een multiplechoice quiz invullen. Welke gast heeft de meest ontwikkelde smaak?

Naborrellen Na een heerlijk diner samen met een uitgebreide borrel nagenieten. 

Clean exit De Heroes ruimen alles op. Zodat alleen de foto's en de glimlach op uw gezicht, en dat van uw gasten, getuigen van een geslaagde avond.