High Tea

De Local Heroes helpen u graag bij het organiseren van een fantastische High Tea. Onze chef verrast u graag met verschillende soorten scones, muffins, brownies en andere heerlijke zoetigheden. Maar bij een echte High Tea mogen de hartige hapjes natuurlijk niet ontbreken. Zoals, sandwiches, worstenbroodjes en wraps. En dan vergeten we nog bijna het belangrijkste onderdeel: de thee. Voor u wordt er een mooie selectie samengesteld van verschillende soorten thee, zodat iedereen zijn eigen favoriete smaak kan kiezen.

Verwelkomen van uw gasten
De Local Heroes heten uw gasten welkom bij binnenkomst en eventueel vragen ze de genodigden het gastenboek te tekenen. Voor het verloop van een high tea hebben wij de volgende leidraad voor u opgesteld. Deze leidraad geldt eerder als een algemene richtlijn. Wilt u van uw high tea een unieke ervaring maken? Wij horen dat graag. 


Garderobe Daarna zullen zij de jassen van de genodigden aannemen en hen voor een welkomstdrankje naar de ontvangstruimte doorverwijzen.

Tafels Meer gasten uitgenodigd dan dat er aan tafel passen? Wij komen langs met een tafel op maat.

Stoelen De dinertafel is verder uit te bereiden met passende stoelen, zodat de uitstraling van uw tafel tot in de puntjes is geregeld.

Servies Local Heroes dekt de high tea-tafel met linnen, borden, bestek, glazen, etagaires en servetten.

De high tea De high tea kan volledig door één van onze chefs worden verzorgd. Deze zal in samenspraak met u een geschikt menu naar uw smaak samenstellen.

Speciale wensen Heeft u of één van uw gasten voor het eten speciale wensen? Denk aan diëten, allergieën, culturele achtergrond of levensovertuiging? Laat het de chef weten.

Koffie & thee Gedurende de high tea zullen de Local Heroes zorgen dat er altijd voldoende thee wordt geschonken. En voor de liefhebbers kan er ook koffie worden geserveerd.

Clean exit De Heroes ruimen alles op. Zodat alleen de foto's en de glimlach op uw gezicht, en dat van uw gasten, getuigen van een geslaagde middag.