Lunch

De lunch kan door één van onze chefs volledig worden verzorgd. De chef zal in samenspraak met u een geschikt menu naar uw smaak samenstellen.

De tafelindeling De Local Heroes denken graag mee over de tafelindeling van uw lunch. Zodat de gasten op de goede plek aan tafel zitten.

Verwelkomen van uw gasten 
De Local Heroes heten uw gasten bij binnenkomst welkom en eventueel vragen ze de genodigden het gastenboek te tekenen. 

Garderobe
 Daarna zullen zij de jassen van de genodigden aannemen en hen naar de ontvangst ruimte voor een welkomstdrankje doorverwijzen.

Lunchtafel 
Meer gasten uitgenodigd dan dat er aan tafel passen? Wij komen langs met een tafel op maat.

Stoelen
 De dinertafel is uit te breiden met passende stoelen.

Servies 
Local Heroes dekt de dinertafel met linnen, borden, bestek, glazen en servetten. 

Speciale wensen Mocht u of één van uw gasten speciale wensen hebben voor het eten denk aan diëten, allergieën, culturele achtergronden of levensovertuiging laat het de chef weten. 

Serveren aan tafel 
De lunch zal door de Local Heroes aan tafel worden opgediend. De Local Heroes zijn van alle markten thuis. Mocht u een strak geplande lunch hebben of wilt u graag uitgebreid tafelen met uw gasten? Laat het ons weten en wij stemmen het perfect af met de keuken.    

Koffie & thee Na een lange lunch is het prettig om even de benen te strekken. Dan kunt u onder het genot van koffie of thee met de genodigden, waarmee u tijdens de lunch geen contact had, bijpraten.  

Clean exit 
De Heroes ruimen alles op zodat alleen de foto's en de glimlach op jouw gezicht getuigen van de gezellige middag.