Private Dining

Wanneer u met uw gezelschap discreet wilt genieten van een heerlijk menu, dan faciliteren de Local Heroes dat graag voor u. Heeft u al een locatie op het oog maar nog geen cateraar, dan vullen wij die rol graag in. Maar ook wanneer u nog opzoek bent naar een geschikte locatie voor uw diner dan zoeken wij graag met u mee. 

Hieronder staat er een korte leidraad hoe de Local Heroes de avond voor zich zien. Wij komen graag langs om het diner te bespreken en op uw wensen af te stemmen.  


Verwelkomen van uw gasten
 De Local Heroes heten uw gasten bij binnenkomst welkom en eventueel vragen ze de genodigden het gastenboek te tekenen. 

Welkomstdrankje
 Bezorg uw gasten een warm onthaal met een cocktail of een lekker glas bubbels.

Canapé / amuse
 De voorpret is de helft van de lol, dus bouw de spanning op met een amuse. Of presenteer tijdens wachten alvast een lekker hapje tot alle gasten er zijn. 

Dinertafel
 Meer gasten uitgenodigd dan er aan tafel passen? Wij komen langs met een dinertafel op maat.

Dinerstoelen
De dinertafel is uit te bereiden met passende stoelen, zodat de uitstraling van uw dinertafel tot in de puntjes is geregeld.

Speciale wensen
Heeft u of één van uw gasten voor het eten speciale wensen? Denk aan diëten, allergieën, culturele achtergrond of levensovertuiging? Laat het de chef weten. 

Servies
 Local Heroes dekt de dinertafel met linnen, borden, bestek, glazen en servetten. 

Driegangen
diner Eerlijk genieten met een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Onze chef kookt met de seizoenen mee en waar mogelijk lokaal.

Viergangen
diner Eerlijk genieten van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht.Onze chef kookt met de seizoenen mee en waar mogelijk lokaal.

Kaasbuffet
 Natafelen vinden wij erg gezellig. Maar na een uitgebreid diner gezellig van een kaasbuffet genieten met mensen die u tijdens de maaltijd nog niet hebt gesproken, is misschien nog wel beter. 

Wijnarrangement
 Onze sommelier bedenkt een passende wijn bij elk gerecht. Dit kan vanaf 10 Euro per fles.

Naborrellen
 Na een diner samen met een uitgebreide borrel nagenieten. 

Clean exit
 De Heroes ruimen alles op. Zodat alleen de foto's en de glimlach op uw gezicht getuigen van een geslaagde avond.