Sit Down Diner

Wanneer de locatie het toelaat dan is een 'sit down diner' een heerlijk ontspannen manier om lekker met elkaar te tafelen. Genieten van een drie-, vier- of vijfgangen diner? Uw Local Heroes verzorgen het graag voor u!

Welkomstdrankje
Bezorg uw gasten een warm onthaal met een cocktail of een lekker glas bubbels.

Canapé / amuse De voorpret is de helft van de lol, dus verhoog de sfeer met een amuse. Of presenteer tijdens het wachten alvast een lekker hapje tot alle gasten er zijn.

Dinertafel Meer gasten uitgenodigd dan er aan tafel passen? Wij komen langs met een dinertafel op maat.

Dinerstoelen
De dinertafel is uit te breiden met passende stoelen.

Servies Local Heroes dekt de dinertafel met linnen, borden, bestek, glazen en servetten.

Driegangendiner Eerlijk genieten met een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Onze chef kookt met de seizoenen mee en waar mogelijk lokaal.

Viergangendiner Eerlijk genieten van een voor-, tussen-, hoofd- en nagerecht. Onze chef kookt met de seizoenen mee en waar mogelijk lokaal.

Kaasbuffet Natafelen vinden wij zelf erg gezellig. Maar na een uitgebreid diner gezellig van een kaasbuffet genieten met mensen die u tijdens de maaltijd nog niet sprak, is misschien nog wel beter. 

Wijnarrangement Onze sommelier bedenkt een passende wijn bij elk gerecht. Dit kan al vanaf 10 Euro per fles.

Wijnquiz Wie van de gasten heeft de meest ontwikkelde smaak? Laat hen blind proeven en een multiple choice quiz invullen. 

Naborrelen Na een heerlijk avondje dineren  met een uitgebreide borrel nagenieten.

Clean exit De Heroes ruimen alles op. Zodat alleen de foto's en de glimlach op uw gezicht getuigen van een geslaagde avond.