Walking dinner

Uw Local Heroes houden zelf van uitgebreid tafelen. Een heerlijk vier- of vijfgangendiner gaat er eigenlijk altijd wel in. Ook een buffet-diner slaan wij niet af. Maar jammer dat u daardoor in de rij moet staan. En dat u daarna wegloopt van de mensen waarmee u juist zo gezellig in gesprek was. Of u zit juist een lange tijd naast dezelfde personen aan tafel. Uw Heroes hebben hiervoor een oplossing; Het Walking Dinner. Gewoon blijven staan of zitten waar u maar wilt, en praten met wie u wilt. Terwijl het diner in de vorm van kleine hapjes, bites en fingerfoods door onze medewerkers bediening uw kant op komt. Onze chef zorgt dat de hapjes zo zijn samengesteld dat u uiteindelijk een volwaardig diner geserveerd krijgt. Dit diner komt gedurende de avond bij u langs. Waar u maar bent. Het zogenaamde Walking Dinner is een uitstekende optie bij verjaardagen, recepties bedrijfsborrels, netwerkmeetings en andere feestelijke gelegenheden. Waarbij kennismaken, of gezellig met elkaar het gesprek aangaan, gewenst is. 

Een aantal goede suggesties om uw Walking Dinner avond compleet te maken zijn:

Verwelkomen van uw gasten De Local Heroes heten uw gasten bij binnenkomst welkom en eventueel vragen ze de genodigden het gastenboek te tekenen.

Welkomst drankje Bezorg uw gasten een warm onthaal met een cocktail of bijvoorbeeld een lekker glas bubbels.

Inrichting Statafels dragen bij aan de gezelligheid, uw gasten kunnen er hun glas of hapjes op kwijt. Terwijl ze zich ongedwongen kunnen mengen in het gesprek dat er aan de betreffende tafel gaande is.

Drankbuffet / Bar Bij goed eten hoort een drankje. Met een drankbuffet zijn uw gasten altijd verzekerd van een lekker drankje. 

Wijnquiz Laat gasten proeven zonder dat ze de fles kunnen zien. Een multiplechoice quiz geeft antwoord op de vraag wie van jouw gasten de meest ontwikkelde smaak heeft. Het Walking Dinner kan op de wijnkeuze worden afgestemd, waardoor u samen met uw gasten een fantastische wijn- en spijscombinatie beleeft, met een speels competitie-element.

Wijnarrangement Onze sommelier bedenkt een passende wijn bij elk gerecht. Dit kan vanaf 10 Euro per fles.

Glaswerk Bij goed proeven hoort passend glaswerk. Uw Local Heroes nemen dit voor u mee.

Naborrelen Na een heerlijk avondje dineren met een uitgebreide borrel nagenieten.

Kaas / dessertbuffet Grote kans dat een aantal gasten gezellig blijven hangen na het diner? Uw Local Heroes laten u en uw gasten lekker nagenieten met een kaas- en / of dessertbuffet. 

Clean exit De Heroes ruimen alles op. Zodat alleen de foto's en de glimlach op uw gezicht getuigen van een geslaagde avond.