Wijnproeverij / wijnquiz

Een wijnproeverij is een speelse manier om uw gasten te entertainen. Genieten van een goed glas wijn, terwijl u de achtergrondkennis wordt bijgebracht, is een plezierige besteding van uw middag of avond.
Een 'Wijnquiz' doet het altijd goed op een feestje. Na een begrijpelijke uitleg blind wijnproeven om vervolgens uit meerkeuze antwoorden de juiste te kiezen.
 
Welkomstdrankje
Een gastvrij onthaal met een lekker glas bubbels of cocktail.
 
Fingerfood / borrelhapjes De voorpret is de helft van de lol. Dus verhoog de sfeer met een amuse, of wacht met alvast een lekker hapje tot alle gasten er zijn.

Sommelier Voordat het proeven begint geeft onze sommelier kort wat leuke wijnweetjes en tips. Om tijdens het proeven op te letten.
 
Wijnquiz Laat gasten proeven zonder dat ze de fles kunnen zien. Een multiple choice quiz geeft antwoord op de vraag wie van jouw gasten de meest ontwikkelde smaak heeft.

Glaswerk 
Bij goed proeven hoort passend glaswerk.Uw Local Heroes nemen dit mee.

Kwispedoor
Zelf drinken wij het tot kunst verheven druivensap graag op. Maar mocht u niet willen of kunnen drinken, dan kan er nog steeds prima geproeft worden.

Medewerker bediening Een extra Local Hero maakt het leven wel zo gemakkelijk. Iemand komt langs met hapjes, water om het proefglas te spoelen en houdt ook nog eens de ruimte schoon!

Hapjes 
Van al dat proeven krijgt u trek. Lekkere hapjes, afgestemd op de smaken van de verschillende wijnen, bieden hier uitkomst.

Koffie / Thee 
Proeven met een grote groep tegelijk? Een kop koffie of thee na afloop gaat er bij de meesten wel in. Wij verzorgen het graag.

Kaasbuffet 
Wijn en kaas vormen een stralend huwelijk. Laat iedereen tijdens de proeverij genieten van een rijk assortiment aan kazen. 

Naborrellen / doordrinkflessen
Nu u weet welke wijn u het lekkerst vindt wilt u daar graag nog een glaasje van. Gelukkig zijn er extra flessen voor de naborrel. 

Clean exit De Heroes ruimen alles op. Zodat alleen de foto's en de glimlach op uw gezicht getuigen van de gezellige happening.