Afscheidsfeest

Afscheid nemen leuk maken, dat kunnen zelfs de Local Heroes niet. Een afscheid onvergetelijk maken, dat kunnen wij echter als geen ander!
Schakel dus voor een memorabel afscheid uw Local Heroes in! 

Voorbeeld van een afscheidsfeest
 
Interne locatie Heeft u zelf een goede locatie voor de afscheidsfeest, maar bent u nog opzoek naar medewerkers voor de bediening en passende catering? De Local Heroes komen graag op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn.

Externe locatie Te weinig plek? Uw Local Heroes denken graag mee over de perfecte locatie van uw afscheidsfeest.

Sighning Wanneer den locatie bij uw gasten onbekend is denken uw Local Heroes graag mee over een slimme en passende manier om hen de juiste weg te wijzen. Zodat niemand een speech of een ander belangrijk moment hoeft te missen.

Aankleding De aankleding van de locatie draagt bij aan het gevoel dat u met uw afscheidsfeest wilt oproepen. De Local Heroes zitten vol creatieve ideeën. Zet ons in om naast het licht en geluid en bijvoorbeeld de statafels ook de aankleding van de feestlocatie te verzorgen.

Statafels maken een feestje. Ze nodigen uit om te blijven staan en met elkaar in gesprek te raken.

Garderobe
Verwacht u veel gasten of deelnemers? Zet een garderobe neer zodat er plek is voor elke jas. Wanneer er heel veel mensen worden verwacht, of wanneer deze snel na elkaar binnenkomen, dan raden wij aan om onze medewerkers de garderobe te laten bemensen.

Welkomstdrankje Bezorg uw gasten een warm onthaal met een cocktail of een lekker glas bubbels.

Welkomsthapje De voorpret is de helft van de lol, dus verhoog de sfeer met een amuse. Of wacht met alvast een lekker hapje tot alle gasten er zijn.

Drankbuffet Een gezellige bar of drankbuffet mag aan een goed feest niet ontbreken. Wij verzorgen het buffet, de drank, het glaswerk, de koeling en eventueel de biertap.

Walking Diner Uw local Heroes zijn zelf gek op uitgebreid tafelen. Een heerlijk vier- of vijfgangendiner gaat er eigenlijk altijd wel in. Ook een buffetdiner slaan wij niet af. Maar jammer dat u daardoor of in de rij moet staan. En van de mensen, waarmee u zo gezellig aan het praten bent, afscheid moet nemen. Of juist een lange tijd naast dezelfde personen aan tafel zit. Jouw Heroes hebben hiervoor een oplossing; het Walking Diner. Lekker blijven staan of zitten waar u wilt, en praten met wie u wilt, terwijl het diner in de vorm van kleine hapjes, gezellige bites en mooie fingerfoodsnacks uw kant op komt. Alles geserveerd door ervaren Local Heroes, zodat iedereen van een volwaardig diner verzekerd is.

Bedienend personeel Met ons uitgebreide bestand aan echte Local Heroes zijn er altijd een paar hospitalitytoppers die graag willen helpen om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Rookterras buiten Roken binnen is niet toegestaan. We bedenken dus graag samen met u de beste oplossing voor een rookruimte of rookterras

Heater Het weer in Nederland blijft onvoorspelbaar. Dat hebben ook de Local Heroes niet in de hand. Wij kunnen het wel droog houden en warm maken met behulp van een overdekt terras met heater.

Live muziek & DJ’s Van Jazzkwartet tot coverband of strijktrio. En van 80’s DJ tot hippe of diepgaand elektronische muziek: de Local Heroes kennen ze en boeken ze graag voor uw feest.

Foto’s Na afloop zijn er, als het aan ons ligt, twee dingen die blijven voortbestaan. De glimlach op het gezicht van mensen die terugdenken aan de feestelijke gebeurtenis en natuurlijk de foto’s. Zet een Local Hero in als fotograaf, zodat u verzekerd bent van professionele foto’s. Zo wordt het afscheid nooit echt het einde.

Film Mensen die een fantastische hospitalityservice ervaren reageren altijd op dezelfde manier: er verschijnt een tevreden glimlach op hun gezicht. En die zien de Local Heroes graag! Denk er een aan om hun glimlach vast te leggen op film. Zodat u altijd de mogelijkheid hebt om, samen met uw gasten, terug te kijken op al die gezelligheid.