Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest is een gezellige maar ook belangrijke gebeurtenis. Alle medewerkers en / of klanten en relaties wilt u graag een onvergetelijk feest bezorgen. Laat u de organisatie aan uw medewerkers over? Dat kan soms, maar wie doet dan hun werk? Vertrouw de planning en organisatie liever aan de Local Heroes toe.
Wij hebben jarenlange ervaring in zowel zakelijke en publieke evenementen, feesten en partijen. Door combinatie van onze kennis en kunde in de Horeca en Hospitalitybranche zijn we in staat verassende concepten te ontwikkelen waardoor uw bedrijfsfeest veranderd in een onvergetelijk event. Waaraan alle deelnemers met een geweldig gevoel, en voor ons nog belangrijker… een vrolijke glimlach terugdenken.

Interne locatie Een bedrijfsfeest of bedrijfsborrel kan in veel gevallen prima op kantoor of op de werkplaats worden georganiseerd. Uw Local Heroes komen graag kijken wat de mogelijkheden bij uw bedrijf of organisatie zijn.

Externe locatie Te weinig plek, of wilt u er graag eens uit? Uw Local Heroes denken graag mee over de perfecte locatie van uw bedrijfsfeest.

Sighning Uw bedrijfsfeest moet natuurlijk wel makkelijk te vinden zijn voor al uw gasten. Uw Local Heroes denken graag mee over een slimme en passende manier om uw gasten de juiste kant op te sturen

Aankleding De aankleding van de locatie draagt bij aan het gevoel dat u tijdens uw bedrijfsfeest wilt oproepen. De Local Heroes hebben zitten vol creatieve ideeën. Zet ons in om naast het licht, geluid en de statafels ook de aankleding van de feestlocatie geheel in stijl te regelen.

Statafels Statafels maken een feestje. Ze nodigen uit om lekker te blijven staan en met elkaar in gesprek te raken.

Garderobe Verwacht u veel gasten of deelnemers op uw feest? Zet een garderobe neer zodat er plek is voor elke jas. Wanneer er heel veel mensen worden verwacht, of wanneer deze snel na elkaar binnenkomen, dan raden wij aan om een aantal Local Heroes de garderobe te laten bemannen.

Welkomstdrankje Bezorg uw gasten een warm onthaal met een cocktail of een lekker glas bubbels.

Welkomsthapje De voorpret is de helft van de lol, dus verhoog de sfeer met een amuse. Of wacht met alvast een lekker hapje tot alle gasten er zijn.

Drankbuffet Een gezellige bar of drankbuffet mag aan een goed feest niet ontbreken. Wij verzorgen het buffet, de drank, het glaswerk, de koeling en eventueel de biertap.Bedienend personeel Met ons uitgebreide bestand aan echte Local Heroes zijn er altijd een paar hospitalitytoppers die graag willen helpen om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Walking Diner Uw local Heroes zijn zelf gek op uitgebreid tafelen. Een heerlijk vier- of vijfgangendiner gaat er eigenlijk altijd wel in. Ook een buffetdiner slaan wij niet af. Maar jammer dat u daardoor in de rij moet staan. Waardoor u van de mensen waarmee u zo gezellig aan het praten bent afscheid moet nemen. Of juist lange tijd naast dezelfde personen aan tafel zit. Uw Heroes hebben hiervoor een oplossing; het Walking Diner. Lekker blijven staan of zitten waar u wilt, en praten met wie u wilt terwijl het diner in de vorm van kleine hapjes, gezellige bites en mooie fingerfoodsnacks uw kant op komt. Alles geserveerd door ervaren Local Heroes, zodat iedereen van een volwaardig diner verzekerd is.

Sit Down Diner Wanneer de locatie het toelaat dan is een sit down diner een ontspannen manier om lekker met elkaar te tafelen. Genieten van een drie-, vier- of vijfgangen diner?De Local Heroes verzorgen het graag voor u!

Buffetdinner Tijdens een receptie of cocktailparty kunnen de Local Heroes een heerlijk buffetdiner verzorgen. Handig wanneer er veel verschillende smaken, dieetwensen, of gasten met uiteenlopende culturele achtergronden van een lekker diner willen genieten.

Koffie/thee Verjaag de welbekende afterdinner dip met behulp van een kop koffie of thee.

Rookterras buiten
 Roken binnen is niet toegestaan. We bedenken dus graag samen met u de beste oplossing voor een rookruimte of rook terras

Heater Het weer in Nederland blijft onvoorspelbaar. Dat hebben ook de Local Heroes niet in de hand. Wij kunnen het wel droog houden en warm maken met behulp van een overdekt terras met heater.

Live muziek & DJ’s Van Jazzkwartet tot coverband of strijktrio. En van 80’s DJ tot hippe of diepgaand electronische muziek: de Local Heroes kennen ze en boeken hen graag voor uw feest.

(late night) Snack De L
ocal Heroes weten dat een goed feest hongerig maakt. Wanneer er tot in de late uurtjes wordt doorgefeest is het een leuk idee om richting het einde van de avond een lekkere late night snack te verzorgen. Denk hierbij aan hot-dogs, patat, pizza of bijvoorbeeld een origineel Italiaans ijsje.

Foto’s Na afloop van een goed geslaagd bedrijfsfeest zijn er, als het aan ons ligt, twee dingen die blijven: uw glimlach en natuurlijk de foto’s. Zet een Local Heroe in als fotograaf en u bent verzekerd van professionele foto’s die uw bedrijfsfeest verassend goed vastleggen.

Film Na afloop van een goed geslaagd bedrijfsfeest zou het mooi zijn als er naast uw glimlach, die tevoorschijn komt als u terugdenkt aan het feest, beeldmateriaal bestaat dat de herinnering levend houdt. Een mooie film is hiervoor het perfecte medium.

Clean exit Na afloop van het feest zien wij het liefst dan alleen de foto’s en de glimlach op het gezicht van alle gasten het bewijs is dat rest van alle gezelligheid. De Local Heroes ruimen dus graag alles voor u op voordat zij zelf vertrekken.