Borrel

Borrelen kan altijd. Na een lange dag vergaderen, op zondagmiddag, bij een verjaardag, vrijdagmiddag na een intensieve werkweek, wanneer u uw vrienden te lang niet hebt gezien of als er ge-netwerkt moet worden. Om eerlijk te zijn kunnen de Local Heroes nog wel even doorgaan met het verzinnen van momenten die om een borrel vragen. 
Wij draaien het echter liever om: een goede borrel vraagt om de Local Heroes!Voorbeelden van een borrel of cocktailparty
 

Eigen locatie Heeft u zelf een goede locatie voor de borrel maar bent u nog op zoek naar medewerkers voor de bediening en passende catering? De Local Heroes komen graag kijken wat de mogelijkheden van uw locatie zijn.

Externe locatie Te weinig plek, of wilt u er graag eens uit? Uw Local Heroes denken graag mee over de perfecte locatie van uw borrel.

Sighning Sommige mensen weten feilloos de weg naar elke borrel, andere helpen we daar graag een handje bij. Uw Local Heroes denken graag mee over een slimme en passende manier om uw gasten de juiste weg te wijzen, als de locatie bij uw gasten onbekend is.

Aankleding De aankleding van de locatie draagt bij aan de juiste sfeer van uw borrel. De Local heroes hebben een goede kijk op de routing van een feest en zitten vol creatieve ideeën. Zet ons in om naast het licht en geluid en bijvoorbeeld statafels ook de aankleding van de feestlocatie geheel in stijl in te vullen.

Statafels Statafels maken een feestje. Ze nodigen uit om te blijven staan en met elkaar in gesprek te raken.

Garderobe
Verwacht u veel gasten of deelnemers? Zet een garderobe neer zodat er plek is voor elke jas. Wanneer er heel veel mensen worden verwacht, of wanneer deze snel na elkaar binnenkomen, dan raden wij aan om onze medewerkers de garderobe te laten bemensen.

Welkomstdrankje Bezorg uw gasten een warm onthaal met een cocktail of een lekker glas bubbels.

Welkomsthapje De voorpret is de helft van de lol, dus verhoog de sfeer met een amuse. Of wacht met alvast een lekker hapje tot alle gasten er zijn.

Drankbuffet Een gezellige bar of drankbuffet mag aan een goed feest niet ontbreken. Wij verzorgen het buffet, de drank, het glaswerk, de koeling en eventueel de biertap.

Walking Diner
 Uw local Heroes zijn zelf gek op uitgebreid tafelen. Een heerlijk vier- of vijfgangen diner gaat er eigenlijk altijd wel in. Ook een buffetdiner slaan wij niet af. Maar jammer dat u daardoor of in de rij moet staan. Waardoor u bij de mensen waarmee u zo gezellig aan het praten bent afscheid moet nemen. Of juist een lange tijd naast dezelfde personen aan tafel zit. Jouw Heroes hebben hiervoor een oplossing: het Stand Up Diner. Gewoon blijven staan of zitten waar u wilt, en praten met wie u wilt, terwijl het diner in de vorm van kleine hapjes, gezellige bites en mooie fingerfood snacks uw kant op komt. Alles geserveerd door ervaren Local Heroes, zodat iedereen een volwaardig diner krijgt voorgeschoteld.

Bedienend personeel
Met ons uitgebreide bestand aan echte Local Heroes zijn er altijd een paar hospitalitytoppers die graag willen helpen om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Rookterras buiten Roken binnen is niet toegestaan. We bedenken dus graag samen met u de beste oplossing voor een rookruimte of rookterras

Heater Het weer in Nederland blijft onvoorspelbaar. Dat hebben ook de Local Heroes niet in de hand. Wij kunnen het wel warm maken met behulp van een overdekt terras met heater.

Live muziek & DJ’s Van Jazzkwartet tot coverband of strijktrio. En van 80’s DJ tot hippe of diepgaand elektronische muziek: de Local Heroes kennen ze en boeken ze graag voor uw feest.

Foto’s Na afloop zijn er, als het aan ons ligt, twee dingen die blijven voortbestaan: de glimlach op het gezicht van mensen die terugdenken aan de feestelijke gebeurtenis en natuurlijk de foto’s. Zet een Local Hero in als fotograaf, zodat u verzekerd bent van professionele foto’s. 

Film
 mensen die in aanraking komen met fantastische hospitalityservice, reageren altijd op dezelfde manier. Er verschijnt een enorme, tevreden glimlach op hun gezicht. En dat zien de Local Heroes graag! Denk er eens aan om die glimlachen op film vast te leggen. Zodat u altijd de mogelijkheid hebt om, samen met uw gasten, terug te kijken op al die gezelligheid.