Jubileum

Een jubileum, of feestelijke mijlpaal, komt meestal eens in de vijf jaar langs. De Local Heroes kunnen er echter geen genoeg van krijgen. Dus ook andere feestelijke, memorabele momenten scharen wij hier graag onder. Om ervoor te zorgen dat u in ieder geval geen aanleiding voor een jubileumfeest mist hebben we voor u de verschillende jubilea op een rijtje gezet.
1 jaar: papier 35 jaar: koraal
2 jaar: katoen 40 jaar: robijn
3 jaar: leer 45 jaar: saffier
5 jaar: hout 50 jaar: goud
6¼ jaar: blik 55 jaar: smaragd
10 jaar: tin 60 jaar: diamant
12½ jaar: koper 65 jaar: briljant
15 jaar: kristal 70 jaar: platina
20 jaar: porselein 75 jaar: rhodium
25 jaar: zilver 80 jaar: eik
30 jaar: parel 100 jaar: ivoor
Voorbeeld Jubileum

Interne locatie Heeft u zelf een goede locatie voor het jubileum,maar bent u nog opzoek naar medewerkers voor de bediening en passende catering? De Local Heroes komen graag kijken wat de mogelijkheden van uw locatie zijn.

Externe locatie Te weinig plek, of wilt u er graag eens uit? Uw Local Heroes denken graag mee over de perfecte locatie voor uw jubileum.

Sighning  Is de locatie voor uw gasten onbekend? Uw Local Heroes denken graag mee over een slimme en passende manier om hen direct naar de juiste plek te begeleiden. 

Aankleding De aankleding van de locatie draagt bij aan de sfeer van een jubileum. De Local Heroes zitten vol creatieve ideeën. Zet ons in om naast het licht, geluid en bijvoorbeeld statafels ook de aankleding van de feestlocatie geheel in stijl in te vullen. Zodat het een onvergetelijk  jubileum wordt.

Statafels Statafels maken een feestje. Ze nodigen uit om te blijven staan en met elkaar in gesprek te raken.

Garderobe Verwacht u veel gasten of deelnemers? Zet een garderobe neer zodat er plek is voor elke jas. Wanneer er heel veel mensen worden verwacht, of wanneer deze snel na elkaar binnenkomen, dan raden wij aan om onze garderobemedewerkers de garderobe te laten bemannen.

Welkomstdrankje Bezorg uw gasten een warm onthaal met een cocktail of een lekker glas bubbels.

Welkomsthapje De voorpret is de helft van de lol, dus verhoog de sfeer met een amuse. Of wacht met alvast een lekker hapje tot alle gasten er zijn. 

Drankbuffet
Een gezellige bar of drankbuffet mag aan een goed feest niet ontbreken. Wij verzorgen het buffet, de drank, het glaswerk, de koeling en eventueel de biertap.

Bedienend personeel Met ons uitgebreide bestand aan echte Local Heroes zijn er altijd een paar Hospitalitytoppers die graag willen helpen om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Walking Diner Uw local Heroes zijn zelf gek op uitgebreid tafelen. Een heerlijk vier- of vijfgangen diner gaat er eigenlijk altijd wel in. Ook een buffetdiner slaan wij niet af. Maar jammer dat u daardoor of in de rij moet staan. Waardoor u van de mensen waarmee u zo gezellig aan het praten bent afscheid moet nemen. Of juist lange tijd naast dezelfde personen aan tafel zit. Jouw Heroes hebben hiervoor een oplossing; het Walking Diner. Blijven staan of zitten waar u wilt, en praten met wie u wilt terwijl het diner in de vorm van kleine hapjes, gezellige bites en mooie fingerfoodsnacks uw kant op komt. Alles geserveerd door ervaren Local Heroes, zodat iedereen een volwaardig diner krijgt voorgeschoteld.

Foto’s
 Na afloop zijn er, wanneer het aan ons ligt, twee dingen die blijven voortbestaan; de glimlach op het gezicht van mensen die terugdenken aan de feestelijke gebeurtenis en natuurlijk de foto’s. Zet een Local Hero in als fotograaf zodat u verzekerd bent van professionele foto’s van het evenement. 

Film Mensen die door fantastische hospitalityservice worden verrast reageren altijd op dezelfde manier: er verschijnt een tevreden glimlach op hun gezicht. En die zien de Local Heroes graag! Denk er eens aan om die glimlachen op film vast te leggen. Zodat u altijd de mogelijkheid hebt om het jubileum terug te kijken.

Rookterras buiten
Roken binnen is vaak niet toegestaan. We bedenken dus graag samen met u de beste oplossing voor een rookruimte of rookterras

Heater buiten Het weer in Nederland blijft onvoorspelbaar. Dat hebben ook de Local Heroes niet in de hand. Wij kunnen het wel warm maken met behulp van een overdekt terras met heater.

Live muziek & DJ’s Van Jazzkwartet tot coverband of strijktrio. En van 80’s DJ tot hippe of diepgaand elektronische muziek: de Local Heroes kennen ze. En boeken ze graag voor uw feest.

Koffie/thee Na al dat gebubbel en geborrel is een kop koffie of thee vaak een welkome afwisseling.

Clean exit
Na afloop van het jubileum zien wij het liefst dat alleen de foto’s en de glimlach op het gezicht van alle gasten getuigen van onbezorgde tevredenheid.  Voordat zij zelf vertrekken ruimen de Local Heroes dus alles voor u op.