Receptie

Een receptie draait om een feestelijke gebeurtenis. Daar houden de Local Heroes van! Wij bedenken dus graag samen met u hoe wij van uw feest een onvergetelijk event kunnen maken.

Interne locatie Heeft u zelf een goede locatie voor een receptie maar bent u nog opzoek naar medewerkers voor de bediening en passende catering? De Local Heroes komen graag op locatie kijken wat de mogelijkheden zijn.

Externe locatie Te weinig plek, of wilt u er graag eens uit? Uw Local Heroes denken graag mee over de perfecte locatie van uw receptie.

Sighning Uw Receptie moet natuurlijk wel voor al uw gasten makkelijk te vinden zijn. Uw Local Heroes denken graag mee over een slimme en passende manier om uw gasten de juiste weg te wijzen.

Aankleding De aankleding van de locatie draagt bij aan het gevoel dat u met uw receptie wilt oproepen. De Local Heroes zitten vol creatieve ideeën. Zet ons in om naast het licht en geluid en bijvoorbeeld de statafels ook de aankleding van de feestlocatie geheel in stijl in te vullen.

Statafels Statafels maken een feestje. Ze nodigen uit om te blijven staan en met elkaar in gesprek te raken. Wij regelen het voor u.

Garderobe Verwacht u veel gasten of deelnemers op uw receptie? Zet een garderobe neer zodat er plek is voor elke jas. Wanneer er heel veel mensen worden verwacht of wanneer deze snel na elkaar binnenkomen, dan raden wij aan om onze medewerkers de garderobe te laten bemensen. 

Welkomstdrankje Bezorg uw gasten een warm onthaal met een cocktail of een lekker glas bubbels.

Welkomsthapje De voorpret is de helft van de lol, dus verhoog de sfeer met een amuse. Of wacht met alvast een lekker hapje tot alle gasten er zijn.

Drankbuffet Een gezellige bar of drankbuffet mag aan een goed feest niet ontbreken. Wij verzorgen het buffet, de drank, het glaswerk, de koeling en eventueel de biertap.

Walking Diner Uw local Heroes zijn zelf gek op uitgebreid tafelen. Een heerlijk vier- of vijfgangen diner gaat er eigenlijk altijd wel in. Ook een buffetdiner slaan wij niet af. Maar jammer dat u daardoor of in de rij moet staan. Waardoor u afscheid moet nemen van de mensen waarmee u zo gezellig aan het praten bent. Of juist een lange tijd naast dezelfde personen aan tafel zit. Uw Heroes hebben hiervoor een oplossing; het Walking Diner. Lekker blijven staan of zitten waar u wilt, en praten met wie u wilt. Terwijl het diner in de vorm van kleine hapjes, gezellige bites en mooie fingerfoodsnacks uw kant op komt. Alles geserveerd door ervaren Local Heroes, zodat iedereen van een volwaardig diner verzekerd is. 

Koffie/thee Na al dat gebubbel en geborrel is een kop koffie of thee vaak een welkome afwisseling.

Bedienend personeel
Met ons uitgebreide bestand aan echte Local Heroes zijn er altijd een paar hospitalitytoppers die graag willen helpen om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken.

Rookterras buiten Roken binnen is niet toegestaan. We bedenken dus graag samen met u de beste oplossing voor een rookruimte of rookterras.

Heater Het weer in Nederland blijft onvoorspelbaar. Dat hebben ook The Local Heroes niet in de hand. Wij kunnen het wel droog houden en warm maken met behulp van een overdekt terras met heater.

Foto’s
 Na afloop van een goed geslaagde receptie zijn er, als het aan ons ligt, twee dingen die blijven voortbestaan; de glimlach op het gezicht van gasten die terugdenken aan de feestelijke gebeurtenis en natuurlijk de foto’s. Zet een Local Hero in als fotograaf, zodat u verzekerd bent van professionele foto’s.

Film Na afloop van een goed geslaagde receptie zou het mooi zijn als er naast uw glimlach, die tevoorschijn komt als u terugdenkt aan het feest, beeldmateriaal bestaat dat de herinnering levend houdt. Een mooie film is een geschikt medium hiervoor. Ook dat kunnen wij voor u regelen. 

Live muziek & DJ’s Van Jazzkwartet tot coverband of strijktrio. En van 80’s DJ tot hippe of diepgaand elektronische muziek: de Local Heroes kennen ze en boeken ze graag voor uw feest.

(late night) Snack De local Heroes weten dat een goed feest hongerig maakt. Wanneer er tot in de late uurtjes wordt doorgefeest kan richting het eind van de avond een lekkere late night snack worden verzorgd. Denk hierbij aan hotdogs, patat, pizza of bijvoorbeeld een lekker Italiaans ijsje.

Clean exit Na afloop van het feest zien wij het liefst dat alleen de foto’s en de glimlach op het gezicht van alle gasten getuigen van al die gezelligheid. Voor zij vertrekken ruimen de Local Heroes alles netjes op.