Trouwerij

'Love is a promise, love is a souvenir, once given never forgotten, never let it disappear'

Deze quote van John Lennon maakt het duidelijk: de herinnering aan een huwelijk vervaagt nooit. En de Local Heroes beschouwen het als een voorrecht om bij te mogen dragen aan het maken van deze herinnering.
Dit feest vraagt om bijzondere aandacht. Wij gaan daarom graag het gesprek met u aan om al uw wensen door te nemen. Om alvast wat ideeën op te doen geven wij hieronder een voorbeeld voor een perfect bruilofstfeest.


Bedenk vooraf wanneer welke gasten welkom zijn. Wilt u graag met alle gasten dineren? Of met een select gezelschap? Of liever een feest of receptie? Op uw dag hebt u het voor het zeggen, dus denk er goed over na.
 
Wilt u gezellig tafelen met een sit down diner? Of liever een buffetdiner zodat uw gasten zelf kunnen pakken waar ze zin in hebben? Een trouwfeest is ook een goede gelegenheid voor ons zogenaamde Walking diner: een ruime selectie heerlijke hapjes die bij elkaar een volledige maaltijd vormen. Op deze manier kan het feest al direct losbarsten terwijl uw gasten door onze chef culinair in de watten worden gelegd. Deze bites en hapjes worden door de medewerkers bediening aan uw gasten geserveerd.
 
Drankbuffet, bar, champagnebar, cocktailbar, wijnbar. Denk na of u graag mixjes wilt schenken of bijvoorbeeld bier en wijn. 

De muziek; een band, DJ of anders?

Wij denken met u mee.

Interne locatie Heeft u zelf een goede locatie voor de trouwerij maar bent u nog op zoek naar de invulling voor het feest?  De Local Heroes komen graag kijken wat de mogelijkheden van uw locatie zijn.

Externe locatie Uw Local Heroes denken graag mee over de perfecte locatie van uw trouwerij.

Sighning Voor sommige trouwlocaties kan het handig zijn uw gasten de juiste kant op te sturen. Zo weet u zeker dat iedereen erbij is op de belangrijke momenten. Wij helpen daar graag een handje bij. Uw Local Heroes denken mee over een slimme en passende manier om uw gasten de juiste weg te wijzen.

Aankleding De aankleding van de feestlocatie draagt bij aan de sfeer die u tijdens uw trouwerij wilt realiseren. De Local Heroes zitten vol creatieve ideeën. Zet ons in om naast het licht en geluid en bijvoorbeeld statafels ook de aankleding van de feestlocatie geheel in stijl in te richten.

Bloemist Een professionele bloemschikker kan een trouwlocatie naar een volgend niveau tillen. Verras uw gasten met romantische bloemdecoraties.

Garderobe Verwacht u veel gasten? Zet een garderobe neer zodat er plek is voor elke jas. Wanneer er heel veel mensen worden verwacht, of wanneer deze snel na elkaar binnenkomen, dan raden wij aan om onze medewerkers de garderobe te laten bemensen.

Welkomstdrankje Bezorg uw gasten een warm onthaal met een cocktail of een lekker glas bubbels.

Welkomsthapje De voorpret is de helft van de lol, dus verhoog de sfeer met een amuse. Of wacht met alvast een lekker hapje tot alle gasten er zijn.

Cadeautafel Laten we ook zeker de cadeau tafel niet vergeten. Uw gasten zullen vast niet met lege handen op uw trouwfeest arriveren.

Drankbuffet Een gezellige bar of drankbuffet mag aan een geslaagd trouwfeest niet ontbreken. Wij verzorgen het buffet, de drank, het glaswerk, de koeling, de biertap, de wijnbar, cocktailbar, speciaalbier bar, of ander drankconcept dat u aanspreekt.

Bedienend personeel Met ons uitgebreide bestand aan echte Local Heroes zijn er altijd een paar hospitalitytoppers die graag willen helpen om van uw trouwerij een onvergetelijke feestavond, receptie of ander memorabel moment te maken.

Live muziek & DJ’s Van Jazzkwartet tot coverband of strijktrio. En van 80’s DJ tot hippe of diepgaand elektronische muziek: de Local Heroes kennen ze en boeken ze graag voor uw feest.

Foto’s
 Na afloop zijn er, als het aan ons ligt, een aantal zaken die blijven voortbestaan. De liefde tussen het paar; de glimlach op het gezicht van mensen die terugdenken aan de bruiloft, en natuurlijk de foto’s. Zet een Local Hero in als fotograaf, zodat u verzekerd bent van professionele foto’s van deze fantastische dag.