Medewerkers bediening

Horeca personeel inhuren vanaf € 16,75 per uur? Het kan bij het horeca uitzendbureau Local Heroes.

Echte Local Heroes zijn de som van zorgvuldige werving en selectie, doeltreffende training en motivatie. Onze horeca en hospitalitymedewerkers zijn in 5 categorieën onderverdeeld: het aanstormend talent wordt gekenmerkt door 1 peper. Een doorgewinterde horeca / hospitalityheld verdient 5 pepers, waardoor er altijd een Local Hero te vinden is die aan uw verwachtingen voldoet. 
Medewerkers bediening kunnen worden ingezet als horeca en hospitalitypersoneel in hotels, restaurants, evenementen locaties, strandtenten, feesten en evenementen. Maar ook gewoon bij u thuis voor bijvoorbeeld een verjaardag. 

Local Heroes is het horecauitzendbureau in Den Haag.  Wij hebben Heroes beschikbaar voor alle soorten partijen. Van een feestje thuis, waar twee of drie Heroes ervoor zorgen dat u zelf volop van uw eigen feest kunt genieten. Tot een volledig horeca of hospitalityteam voor een feestavond, trouwerij of diner. Wij zenden Horecapersoneel uit naar ambassades, restaurants, feestzalen, sociëteiten, verenigingen en clubs.  Wij komen graag bij u langs om te bepalen welke horecamedewerker of horecateam het beste bij uw feest, evenement of gelegenheid past.   

 

10 redenen om te kiezen voor horeca personeel van Local Heroes

1.  Local Heroes is een one stop hospitality shop. U kunt bij ons terecht voor Horecapersoneel, zowel voor de bediening als de keuken. Daarnaast verzorgen wij catering en organiseren we evenementen.
 
2.  Wij onderscheiden ons van andere horeca uitzendbureaus doordat wij met twee benen in ons vakgebied staan. Wij verzorgen zelf evenementen en leveren catering services. Wij kunnen hierdoor beloven dat wij Horeca Heroes bemiddelen, waarmee wij zelf ook graag werken. 
 
3.  Wij zijn georganiseerd rondom de realisatie dat iedereen, die in aanraking komt met onze oprechte gastvrijheid, onze passie, toewijding en liefde voor het vak, met een blij verraste glimlach reageert.
 
4. Tijdens onze inhouse training besteden we aandacht aan de hard-, en softskills van onze medewerkers. Onze catering medewerkers zijn hierdoor capabel en gemotiveerd. 
 
5.  Local Heroes is lokaal georganiseerd. Wij hebben een enorm netwerk in de regio. Hiervan laten we zowel onze opdrachtgevers, als onze horeca medewerkers, op tal van manieren meeprofiteren.
 
6.  Wij werken met passie, enthousiasme en toewijding voor ons vak. En werven horeca medewerkers waarop dit een aanstekelijke werking heeft.
 
7.  Onze hedendaagse visie op traditioneel goede service levert een uitstekende balans tussen horeca etiketten, efficiency en kostenbeheersing. Dit resulteert in aandacht voor uw gasten op een manier die hun verwachtingen overtreft.
 
8.  Wij helpen u het maximale uit uw eigen organisatie te halen met behulp van onze hospitalitytrainingen en on the job coaching.
 
9.  U kunt vertrouwen op onze jarenlange ervaring in het diplomatieke circuit, de arbeidsbemiddeling, catering en evenementenbranche. 
 
10.  Dankzij het ‘pepertjes systeem’ en ons loyaliteitsprogramma betaalt u nooit te veel. (zie hieronder)
 
In het onderstaande overzicht vindt u het profiel waaraan alle Local Heroes voldoen. Daarnaast is per peper de uurprijs exclusief BTW gekoppeld aan de vaardigheden waarover de medewerker van dat niveau minimaal beschikt
 
Profiel medewerker bediening:
- Representatief
- Enthousiast
- Pro-actief
- Vriendelijk en gastvrij
Juniormedewerker bediening. Taken zonder alcohol:altijd minimaal 1 medewerker met 4 of vijf pepers aanwezig bij werkzaamheden uitgevoerd door de 1-peper medewerkers.
 
Taakomschrijving:
- Met drie borden lopen
- Afruimen / debrasseren
- Garderobehulp
- Receptiehulp
- Keukenhulp (spoelkeuken)
- Opbouw / afbouwhulp
- Schoonmaakhulp
  
Medewerker bediening inclusief alcohol taken: altijd minimaal 1 medewerker met vier of 5 pepers aanwezig bij werkzaamheden uitgevoerd door de 2-pepers medewerkers.
 
Taakomschrijving:
- Met drie borden lopen
- Afruimen / debrasseren
- Met drank plateaus lopen. Bediening (inclusief alcohol)
- F&B Runner
- Barmedewerker
- Garderobemedewerker
- Receptiemedewerker
- Keukenhulp (spoelkeuken)
- Opbouw / afbouwmedewerker
- Schoonmaakmedewerker
Ervaren medewerker bediening. Heeft al ruime ervaring in horeca en of hospitalitywerk opgedaan. Is een serieuze medewerker die meedenkt en met zijn vakbekwaamheid en routine in staat is om tijdens piekdrukte de productiviteit op te voeren zonder dat dit ten koste gaat van de geboden service. 
 
Taakomschrijving: 
- Met meerdere borden lopen
- F&B Runner
- Barmedewerker
- Afruimen / debrasseren
- Met volle drank plateaus lopen 
- Bediening receptie (inclusief alcohol)
- Garderobemedewerker
- Receptiemedewerker
- Keukenhulp 
- Opbouw / afbouwmedewerker
- Schoonmaakmedewerker
         
Ervaren medewerker bediening. Kan zelfstandig taken uitvoeren en (deel) verantwoordelijkheid dragen over bijvoorbeeld drankbuffet, dinertafels, bar, of andere onderdelen van een event, feest of dineravond.  
 
Taakomschrijving:
- Host / hostess werkzaamheden
- Sit-down diners
- A la carte diners
- Stuurt juniors aan
- Zelfstandig tafels (klassiek) dekken
- Zelfstanding tafels bedienen en overzicht houden
- Bar runnen
- Eindverantwoordelijkheid voor zaken als drankbuffet, bar, receptie, garderobe enz.
 
     
Zeer ervaren horeca / hospitalityprofessional. Stuurt medewerkers aan en fungeert als aanspreekpunt voor gastheer/vrouw en of opdrachtgevers. Combineert representativiteit met ruime ervaring. Is in staat medewerkers aan te sturen en te coachen.
 
Taakomschrijving:
- Floormanager
- Kan zelfstandig formele diners in goede banen leiden
- Kan een bar runnen
- Denkt opbouwend mee over routing 
- Heeft leiding over junior/mediormedewerkers tijdens een event, feest of diner.

*prijzen op de site zijn exclusief BTW
test

Contactformulier

Contactgegevens


Het event


Geef hier aan, hoeveel Heroes u denkt nodig te hebben


LET OP

* 1 peper personeel werkt max tot 11:00u ’s avonds, werkt nog niet met alcohol en uitsluitend
    onder begeleiding van een party manager / 5 peper medewerkers
** 2 peper personeel werkt uitsluitend onder begeleiding van een party manager / 5 peper medewerkers

Optioneel